Boksläpp


Det är något alldeles speciellt när man packar upp dem ur kartongen och känner doften av nytryckt bok. Jag har inte kunna slutat le på hela dagen. Här är min bok ” En tränares träning”. Jag är så otroligt nöjd.

Diplom turnering

Idag var jag Speaker på Norrländska diplom boxnings serien som var på Klubben, jag har verkligen testat på allt inom boxningen, jag har varit domare, jag har varit Ring Sekond (tränare under match), nu kan vi även bocka av Speaker (presentera boxarna, ropa ut poängresultat mm). Fullt ös och härlig stämning, bra jobbat alla boxare, tränare, och domare

Panelsamtal

Häromdagen deltog jag, men även andra idrottsprofiler , i en debattpanel som handlade om maskulinitet inom idrott, där vi berättade om våra erfarenheter. Kul att det kom mycket folk. Tiden gick verkligen fort. Bilden är tagen precis innan vi började.

Sommarens projekt

Under sommaren har jag skrivit en bok. Planen är att ge ut den någon gång under hösten eller senast i början på nästa år. Har varit väldigt kul att skriva den så det är något att se framemot. Här här en prototypbild. Fin, men de finaste bilderna är givetvis kvar till boken. Fortsatt trevlig sommar på er. Nu är jag laddad inför hösten.